32. Dönem POMEM sözlü mülakat ne zaman? POMEM sözlü mülakat tarihi açıklandı mı?

POMEM Sözlü Mülakat Tarihi ve Sonuçları Hakkında Detaylar

Polis Akademisi Başkanlığı, 11 Aralık’ta POMEM ön başvuru sonuçlarını açıkladıktan sonra 32. Dönem POMEM sınavlarına adayları davet etti. Ön sağlık kontrolünden geçen adaylar, mülakat ve parkur sınavlarına katılmaya hak kazandılar.
32. Dönem POMEM sözlü mülakat sınavları iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasını başarıyla geçen adaylar Polis Akademisi Başkanlığı tarafından e-Devlet üzerinden ilan edilecekler.

32. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adayların sınav sonuçları, ilgili işlemler tamamlandıktan sonra Polis Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulacaktır.
Sınav sonuçları resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak olup posta yoluyla ya da diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecektir.
POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belirsizliğini korurken, yeni gelişmeler haberlerimizde yer alacak.

32. Dönem POMEM Mülakat Sınavı Nasıl Yapılacak?

Adaylar, soruların yazılı olduğu karttan bir konu seçip düşünüp sunum yapacaklar. Değerlendirme adayın bilgi düzeyi, kavrama yeteneği, özgüveni, ifade etme kabiliyeti ve beden dilini kullanma becerisi üzerinden yapılacak.
Başarılı olabilmek için adayın en az 70 puan alması gerekecek.

Sınav Değerlendirmesi

POMEM giriş puanı, KPSS puanının %25’i, Fiziki Yeterlilik Sınavı puanının %25’i ve Mülakat Sınavı puanının %50’sinin toplamından oluşmaktadır.
Sonuçlar sınavla ilgili işlemler tamamlandıktan sonra duyurulacaktır internet üzerinden yapılacak olan sınav sonuç duyurusu resmi nitelik taşımaktadır.

Related Posts

Akran zorbalığında artış; uzmanlara göre çözüm eğitimde, cezada değil

“Sert cezalar ters etki yaratabilir ve eğitimden kopmalara neden olabilir”

Liselerde eğitim 3 yıla mı iniyor? Lise zorunlu eğitim süresi düşecek mi, kaç yıl olacak, liseler 3 sene mi olacak? Bakan Tekin önemli açıklamalarda bulundu!

Liselerde zorunlu eğitim süresinin kısaltılabileceği konusu gündemin öne çıkan konularından birisi oldu. Lise 3 yıla mı inecek? Sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in liselerde zorunlu eğitim süresinin 3 yıla düşürülebileceğine dair açıklamaları, öğrenciler, veliler ve eğitimciler arasında büyük yankı uyandırdı. 2012’den bu yana uygulanan 4+4+4 sisteminin son 4 yılı olan lise eğitimi, tartışmaların odağında. Bakan Tekin, lise süresinin kısaltılması ve mesleki eğitime erken yönlendirme gibi modellerin masada olduğunu belirtti. Peki, Liselerde eğitim süresi 3 yıla mı inecek? Zorunlu eğitim kısalacak mı, lise 3 sene mi olacak?

İHH İyilikte Yarışan Sınıflar projesiyle 86 binden fazla yetime ulaştı

İHH İnsani Yardım Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında yürütülen ‘İyilikte Yarışan Sınıflar’ projesi kapsamında öğrenciler, 81 ilde 86 bin yetime destek oldu.

Sırrı Süreyya Önder’in eski eşi Halide Tülay Demirsöz kimdir, nereli, çocuğu var mı?

Halide Tülay Demirsöz, Sırrı Süreyya Önder’in eski eşi ve bu evlilikten olan kızı Ceren Önder ile tanınan bir isimdir. Çiftin evliliği kısa sürmüş olsa da, Halide Tülay Demirsöz’ün adı Sırrı Süreyya Önder ile anılmaktadır. Peki, Halide Tülay Demirsöz kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı biyografi bilgileri.

10-11 Mayıs hafta sonu sınav takvimi || Bu hafta sonu hangi sınavlar var, ne sınavı var, saat kaçta?

10-11 Mayıs 2025 hafta sonu sınav takvimi adayların gündeminde yer alıyor. Türkiye genelinde öğrencilerin ve sınav adaylarının yoğun bir sınav takvimiyle karşı karşıya olduğu bir dönem olarak öne çıkıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve diğer eğitim kurumları tarafından düzenlenen sınavlar, binlerce adayın geleceğini şekillendirecek kritik bir dönemeçte. Peki, 10-11 Mayıs 2025 Cumartesi ve Pazar hangi sınavlar var, ne sınavı var, saat kaçta başlayacak?

Derslerdeki başarısızlık ‘istismarı’ haber veriyor olabilir

Yapılan araştırmalar, öğrencilerin derslerdeki başarısızlığının istismar edilmeleriyle bağlantılı olabileceğini, öğretmenlerin de istismar ve ihmal konusunda risk altında olan çocukları tespit edebilmek için eğitime ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEHAMER) Kriminoloji ve Şiddeti Önleme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Münevver Mertoğlu, çocuk istismarının belirlenmesinde öğretmenlerin kilit rol oynadığını belirterek düşük akademik başarının bu konuda önemli göstergelerden biri olduğuna dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir